Hallo! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Wil je graag een fotoshoot boeken? Of ben je gewoon wat aan het rond kijken? Ik help je in ieder geval graag uit de brand.

Mijn liefde voor fotografie is 10 jaar geleden begonnen, toen ik mijn eerste camera kreeg. Dit was de oude camera van mijn vader. Vanaf die dag was ik veel in de tuin te vinden om foto’s te maken van de natuur. Dat is altijd mijn grote liefde geweest, natuurfotografie. Op een gegeven moment wil je meer uitproberen en ben ik ook stil leven gaan fotograferen. Na een aantal jaar kwamen mijn eerste eigen reisjes naar het buitenland, en mijn camera ging overal met me mee. Ik wilde op professioneler gebied foto’s gaan maken. Vandaar dat ik ervoor koos om een nieuwe camera te kopen. Een goede camera voor de beginnende fotograaf. met deze camera is mijn avontuur begonnen en ik hoopte dat ik op een dag mijn boterham kon verdienen met foto’s maken. Dit kon niet door alleen maar natuurfoto’s te maken, dus besloot ik me te verdiepen in portret fotografie. Ik vroeg iedereen die ik kende om voor mijn camera te staan zodat ik kon oefenen. Wat een plezier had ik hier in! Ik had geen idee dat het fotograferen in combinatie met werken met mensen zo leuk kon zijn. Het was niet alleen maar ikzelf en mijn camera, maar in plaats daarvan stond het model op de voorgrond.

Inmiddels ben ik al 3 jaar bezig met portret fotografie, met weer een nieuwe camera. Mijn doel is om door middel van mijn foto’s een verhaal te vertellen. Ik wil de mooie, maar ook de stuk minder mooie momenten in het leven vastleggen, zodat mensen hier altijd naar terug kunnen kijken. Ik wil de persoon die voor mijn lens staat leren kennen, zodat ik weet waarom hij/zij juist op dit moment zijn/haar leven vastgelegd wilt hebben.

Delen: