Sieraden fotografie

Voor Hilda Halssieraden heb ik foto’s mogen maken om deze te publiceren in haar catalogus en voor de website. Hilda maakt halssieraden van oude broches die niet meer gebruikt worden. Deze sieraden maakt ze geheel zelf met de hand.  Ik heb zowel foto’s van alleen de sieraden als foto’s met model gemaakt om een algeheel beeld te creëren van de uitstraling van deze kettingen.

Hulphond Nederland

Voor Hulphond Nederland heb ik erg veel fotografie mogen uitvoeren. Ik heb verschillende foto’s gemaakt voor publicatie in hun magazine en daarnaast voor de pup registratie. Ook heb ik de foto’s mogen maken die op de Hulphond Nederland auto zijn geplakt. Deze foto is geplaatst op de cover van het Hulphond Nederland Benefiet Magazine. Van deze hond heb ik foto’s mogen maken voor de Hulphond Nederland auto. Van deze shoot

Daphne in de Sneeuw

Met sneeuw moet je maar net mazzel hebben in ons landje. Vandaar dat ik de ochtend van deze fotoshoot snel de telefoon had gepakt met de vraag of we foto’s zouden kunnen gaan maken. Gelukkig kon dat en was het een erg leuke dag geworden!

Merktilburg.nl

Vanuit Citymarketing Tilburg was mij gevraagd om foto’s te maken voor de beeldbank: merktilburg.nl. Ik heb verschillende delen van de stad gefotografeerd om een veelzijdig beeld van Tilburg te schetsen.

Fotoshoot met Izzy

Izzy heeft voor mij als model gestaan. Ze heeft in het verleden al vaker modellenwerk gedaan en wou nu graag wat foto’s van haarzelf hebben. Met Izzy was de fotoshoot net iets anders, aangezien we geen idee hadden wat voor foto’s we zouden gaan maken. We zijn samen op pad gegaan en hebben van alles uitgeprobeerd. Uiteindelijk zijn er erg leuke resultaten uit gekomen!

Zusjes samen op de foto

Kelly had mij gevraagd of het mogelijk was om samen met haar zussen op de foto te gaan, als verassing voor hun moeders verjaardag. Ja zeker!

Simba

Simba is mijn eigen kat en natuurlijk mijn fotomodelletje.

Portretfoto’s Safa

Portretfotografie is het soort fotografie dat ik verreweg het meest beoefen. Naast mijn eigen werk, werk ik in een studio waar ik foto’s mag maken van familie’s, gezinnen, stelletjes en vrienden/vriendinnen. Ik hou ervan om mensen vast te leggen en ik doe dit dan ook al een aantal jaar. Ik ga graag met mensen de natuur in aangezien je hier vrij kan bewegen en je kan profiteren van de verschillende